Logga in

Eurocredit Online

Här hittar du våra olika onlinetjänster.
Via denna tjänst hanterar du dina inkassoärenden. Skriv ut rapporter, sök bland dina ärenden, registrera nya ärenden etc. För användarnamn och lösenord kontakta oss.

Logga in

 

EuroControl

EuroControl ger tillgång till kreditupplysningar både på företag och privatpersoner.  För användarnamn och lösenord kontakta oss.

Logga in

 

Eye Control

Med Eye Control kan du hantera dina fakturaserviceärenden,  t ex söka efter reskontrainformation och skriva ut rapporter. För användarnamn och lösenord kontakta oss.

Logga in

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon, mail eller chatt, du väljer vad som passar dig bäst
måndag-torsdag 08:00 - 17:00, fredag 0800-1600

Nu söker vi en driven B2B säljare för våra tjänster med placering i Stockholm. Eurocredit AB befinner sig i en expansiv fas och behöver därför stärka upp försäljningsorganisationen med en målinriktad person som tror på framtiden och möjligheterna som finns inom området

Lediga Jobb

LÄS MER

Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna på ett och samma ställe så du snabbt och enkelt får en överblick. Hittar du inte informationen du söker är du välkommen att kontakta oss.

Frågor & svar

LÄS MER

Har du fått ett brev från Eurocredit så är du välkommen att kontakta oss på något av följande alternativ. Ring, maila eller chatta med oss så garanterar vi snabb service

Fått brev av oss?

LÄS MER