Fakturaköp & Säljfinansiering

Få betalt för jobbet redan samma dag. Skräddarsydda lösningar som passar ditt företag

Likviditet behöver inte vara ett problem, Sälj dina fakturor till oss

Är ditt företag under tillväxt som tär på likviditeten? Vill ditt företag få tillgång till kapital utan att kreditvärdigheten minskar? Känns det som om du agerar bank åt dina kunder?

Garanterat bra Fakturaköp villkor

Genom att teckna ett fakturaköpsavtal med Eurocredit får du valmöjlighet att löpande sälja dina fakturor eller enbart sälja enstaka fakturor när behov uppstår. Du kan sälja fakturor utställda på företag i hela Norden.

Säljfinansiering för Företag

Skräddarsydd finansiering handlar om möjligheter. För många företagare handlar det om tillväxt. Med säljfinansering kan du erbjuda dina kunder färdiga finanseringslösningar som alternativ till faktura och kontant betalning. Det betyder att fler kunder får möjlighet att handla från dig.

Möjliggör ökad lönsamhet och tillväxt med Eurocredit som din finansieringspartner

Med Eurocredit som din finanseringspartner kan du erbjuda dina företagskunder leasingavtal. Äger du butik kan du erbjuda dina kunder delbetalning som alternativ. Vi hjälper dig med finansieringslösningen. Du får betalt av oss och tryggar på så vis din likviditet. Sälj enstaka fakturor eller hela företagets fakturering med bra villkor oavsett volym.

Fler betalningsalternativ betyder fler affärer för dig. Om dina kunder investerar i entreprenadmaskiner, IT-utrustning, Support, Licensavtal, Fordon är möjligheten att dela upp kostnaden över tid ofta avgörande. Genom att erbjuda skräddarsydd finansiering får även du möjlighet att utveckla din försäljning. Vi har kompetens inom flera branscher där det ställs specifika krav. Målet är ett långsiktigt samarbete som ökar din lönsamhet.

Med Eurocredit som din finanseringspartner kan du erbjuda dina företagskunder leasingavtal. Äger du butik kan du erbjuda dina kunder delbetalning som alternativ. Vi hjälper dig med finansieringslösningen. Du får betalt av oss och tryggar på så vis din likviditet.

Fler betalningsalternativ betyder fler affärer för dig. Om dina kunder investerar i entreprenadmaskiner, IT-utrustning, Support & Licensavtal, Fordon är möjligheten att dela upp kostnaden över tid ofta avgörande. Genom att erbjuda skräddarsydd finansiering får även du möjlighet att utveckla din försäljning. Vi har kompetens inom flera branscher där det ställs specifika krav. Målet är ett långsiktigt samarbete som ökar din lönsamhet.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon, mail eller chatt, du väljer vad som passar dig bäst
måndag-torsdag 08:00 - 17:00, fredag 0800-1600

Helena Garp Sjöberg Försäljningschef

Nu söker vi en driven B2B säljare för våra tjänster med placering i Stockholm. Eurocredit AB befinner sig i en expansiv fas och behöver därför stärka upp försäljningsorganisationen med en målinriktad person som tror på framtiden och möjligheterna som finns inom området

Lediga Jobb

LÄS MER

Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna på ett och samma ställe så du snabbt och enkelt får en överblick. Hittar du inte informationen du söker är du välkommen att kontakta oss.

Frågor & svar

LÄS MER

Har du fått ett brev från Eurocredit så är du välkommen att kontakta oss på något av följande alternativ. Ring, maila eller chatta med oss så garanterar vi snabb service

Fått brev av oss?

LÄS MER