Fakturaservice

Du gör jobbet. Vi sköter resten!

Enkelt flöde

Du gör ditt jobb enligt dina kunders beställningar. När det är klart skickar Du faktureringsunderlaget till Eurocredit i det format som passar dig som tar hand om resten.

Effektiv och Prisvärd Fakturaservice

Tjänsten fakturaservice hjälper dig att minska administration för din kundreskontra. Men fakturaservice ser vi till att kunderna får fakturorna. Vi sköter utskrift och utskick av fakturorna samt hanterar eventuell returpost.

Avräkning och betalning

När kunderna betalar bokar vi inbetalningarna. Om kunderna inte betalar i tid skickar vi betalningspåminnelser och inkassokrav. Du får bokföringsjournaler till redovisningen på allt som vi gör. Enkelt, effektivt och tidsbesparande.

Mer tid åt din kärnverksamhet, Eurocredit Fakturaservice

Hos Eurocredit AB har dina fakturor och reskontra vår fulla uppmärksamhet, du kan tryggt överlämna dina fakturor till oss och istället ägna dig ditt företag som genererar nya fakturor.
Gemensamt gör vi upp vilka rutiner och processer som passar dig bäst. Du bestämmer i samråd med Eurocredit utformning av fakturan, antingen med din egen logotyp eller med en mer neutral layout.
Du skickar löpande in dina fakturaunderlag till oss via fil eller så registrerar du dem via internet.
Vi skriver ut fakturorna, skickar dem och redovisar betalningar fortlöpande. Vi bevakar förfallodagar och skickar vid behov ut betalningspåminnelse. Uteblir betalning överför vi ärendet till vår inkassoprocess där vi fortsätter med kravåtgärder och eventuella rättsliga åtgärder i syfte att du ska få full ersättning för det du levererat.
Med vår Clientwebb kan du hela tiden följa dina fakturor och kommunicera med din handläggare, samt ta ut statistik, rapporter.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon, mail eller chatt, du väljer vad som passar dig bäst
måndag-torsdag 08:00 - 17:00, fredag 0800-1600

Helena Garp Sjöberg Försäljningschef

Nu söker vi en driven B2B säljare för våra tjänster med placering i Stockholm. Eurocredit AB befinner sig i en expansiv fas och behöver därför stärka upp försäljningsorganisationen med en målinriktad person som tror på framtiden och möjligheterna som finns inom området

Lediga Jobb

LÄS MER

Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna på ett och samma ställe så du snabbt och enkelt får en överblick. Hittar du inte informationen du söker är du välkommen att kontakta oss.

Frågor & svar

LÄS MER

Har du fått ett brev från Eurocredit så är du välkommen att kontakta oss på något av följande alternativ. Ring, maila eller chatta med oss så garanterar vi snabb service

Fått brev av oss?

LÄS MER