Inkasso

Allt du behöver inom Nordisk inkasso

Nordisk Inkassoprocess

Eurocredit AB har erbjudit inkassotjänster i snart 30 år och vi har därmed skaffat oss en bred kunskap om vad som krävs för att våra uppdragsgivare ska få betalt för sina förfallna fordringar och vara nöjda med oss som samarbetspartner.

Din kompletta inkassopartner

Genom vår effektiva och flexibla inkassohandläggning ser vi till att rätt åtgärd vidtas vid rätt tidpunkt. Vi eftersträvar ett nära samarbete med våra uppdragsgivare för att nå bästa resultat och för att undvika onödiga kostnader.

Efterbevakning

De fordringar som efter solvenskontroll bedöms som utsiktslösa att skicka vidare till kronofogden för utmätning läggs automatiskt på efterbevakning.

Samla dina Nordiska ärenden hos Eurocredit till mycket bra Villkor

Har du problem med att få betalt för dina fakturor? Med hög kompetens, effektiva rutiner och personlig service hjälper vi dig att korta ned dina kredittider. Med Eurocredit som samarbetspartner får du möjlighet att ägna mer tid åt din kärnverksamhet.
Vi är idag verksamma inom alla branscher och företräder såväl börsnoterade företag som mindre enskilda firmor. Eurocredit AB hjälper företag att få betalt.
Vi har tillstånd av Datainspektionen att bedriva inkassoverksamhet, inkasso privatperson och inkasso företag samt via egna dotterbolag i Norge, Finland och Danmark bedriva nordisk inkassoverksamhet. För resten av världen har vi auktoriserade samarbetspartners som tillsammans med Eurocredit kan hjälpa just ditt företag att bli lönsamt
När man tillämpar inkasso Sverige, Inkasso Norge, Inkasso Finland för att betalning skall ske så kan du genom samarbete med Eurocredit säkerställa att du behåller kundrelationen. Genom att erbjuda hög kvalitet och engagemang i kundkontakten så kan vi lova att Eurocredit är ett inkassobolag som sticker ut.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon, mail eller chatt, du väljer vad som passar dig bäst
måndag-torsdag 08:00 - 17:00, fredag 0800-1600

Helena Garp Sjöberg Försäljningschef

Nu söker vi en driven B2B säljare för våra tjänster med placering i Stockholm. Eurocredit AB befinner sig i en expansiv fas och behöver därför stärka upp försäljningsorganisationen med en målinriktad person som tror på framtiden och möjligheterna som finns inom området

Lediga Jobb

LÄS MER

Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna på ett och samma ställe så du snabbt och enkelt får en överblick. Hittar du inte informationen du söker är du välkommen att kontakta oss.

Frågor & svar

LÄS MER

Har du fått ett brev från Eurocredit så är du välkommen att kontakta oss på något av följande alternativ. Ring, maila eller chatta med oss så garanterar vi snabb service

Fått brev av oss?

LÄS MER