Kreditbevakning

Visste du att idag återfinns merparten av kreditförlusterna i den redan befintliga kundstocken?

Undvik förluster med Kreditbevakning

Kreditbevakning är ett effektivt hjälpmedel för att hålla dig uppdaterad när det sker förändringar hos dina kunder, leverantörer, partners, prospekts eller varför inte konkurrenter.

Du har full kontroll

Du väljer själv hur du vill få tillgång till de händelser som rör dina bevakade objekt.

Kontakta oss redan idag

Låt oss hjälpa dig att få kontroll över dina affärsrelationer och risker och samtidigt ge dig möjlighet att fatta snabba beslut vid ny affär med din befintliga kund.

Kontakta oss redan idag för mer information om Kreditbevakning

Med vår kreditbevakning får du tidiga signaler om både negativa och positiva ekonomiska förändringar hos dina kunder. Den vetskapen ger dig stora möjligheter att påverka kreditgränser och strama åt dem innan förlusten är ett faktum. De positiva signalerna ger dig möjlighet att vara mer proaktiv i ditt försäljningsarbete.
kreditbevakningen försäkrar dig om att alltid ha den senaste informationen om dina kunder och affärspartners.
Kreditbevakning passar både företag med ett fåtal kunder och företag med ett mycket omfattande bevakningsbehov.
Med våra bevakningsprodukter får du dagliga uppdateringar om viktiga förändringar eller varningar om att något inte står rätt till. Då kan du på ett tidigt stadium agera, och undvika onödiga kreditrisker och leveransproblem.

Kreditbevakning är ett effektivt och lättarbetat verktyg som kontinuerligt överblickar dina risker och möjligheter. Du får signaler om allt från namnändring, adressändring, bokslut och styrelse till betalningsanmärkningar, konkurs, fusion eller om kreditbetyget har förändrats hos de företag du bevakar
Du väljer själv vilka händelser som är viktigast att få information om. Vår kreditbevakning hjälper dig att bevaka och vårda de företag du vill göra affärer med.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon, mail eller chatt, du väljer vad som passar dig bäst
måndag-torsdag 08:00 - 17:00, fredag 0800-1600

Helena Garp Sjöberg Försäljningschef

Nu söker vi en driven B2B säljare för våra tjänster med placering i Stockholm. Eurocredit AB befinner sig i en expansiv fas och behöver därför stärka upp försäljningsorganisationen med en målinriktad person som tror på framtiden och möjligheterna som finns inom området

Lediga Jobb

LÄS MER

Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna på ett och samma ställe så du snabbt och enkelt får en överblick. Hittar du inte informationen du söker är du välkommen att kontakta oss.

Frågor & svar

LÄS MER

Har du fått ett brev från Eurocredit så är du välkommen att kontakta oss på något av följande alternativ. Ring, maila eller chatta med oss så garanterar vi snabb service

Fått brev av oss?

LÄS MER