Kreditupplysning

En kreditupplysning kan vara en billig försäkring mot framtida kundförluster.

Vi samarbetar med UC & Businesscheck

Genom vårt samarbete med UC och Soliditet samt genom vår egen prisvärda och speciellt framtagna kreditupplysning EuroControl, kan vi erbjuda kreditupplysningar på både privatpersoner och företag. Du kan även erhålla företagsupplysningar på utländska företag.

Olika Paket

För att tillgodose er och ert företags behov erbjuder vi individuella paket och förskottslösningar där ni kan välja antal och typ av upplysning som skall ingå.

Snabb och Enkel Kreditupplysning

Genom egen inloggning kan du snabbt få access till tjänsterna och du kan fatta beslut direkt om hur du vill lägga upp din affär med slutkunden

Kreditupplysning Eurocredit, Säkra affärer och långa relationer

Behöver du kontrollera kreditvärdigheten på en kund, samarbetspartner eller leverantör? Eller vill du ha information om ditt företags rating? Oavsett anledning, erbjuder Eurocredit dig att testa våra tjänster och få en komplett kreditupplysning på valfritt företag helt gratis.
En föränderlig marknad innebär såväl affärsrisker som försäljningsmöjligheter. Nyckeln till säkrare affärer är information. Med Eurocredit som samarbetspartner får du tillgång till daglig uppdaterad information på både företagare och privatpersoner – vi hjälper dig att fatta väl underbyggda kreditbeslut.
Vi hjälper dig att göra säkrare affärer.
Ett smidigt sätt att slippa onödiga kreditförluster är något så enkelt som en kreditupplysning. Hos oss på Eurocredit är det klart på ett par sekunder. Med några tangenttryck har du den information du behöver för att veta om du ska ge kredit eller inte.
Eurocredit kreditupplysning ger dig allt från en snabb sammanfattning i rating och scoring, till en komplett upplysning med alla tänkbara detaljer. Du kan söka efter företag och personer. I vår kreditupplysning hittar du utöver information om scoring även betalningsbeteende, betalningsanmärkningar, skuldsaldo, inkassoärenden, nyckeltal, bokslut, styrelse, koncernstruktur och olika händelser som varit relevanta för företaget.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon, mail eller chatt, du väljer vad som passar dig bäst
måndag-torsdag 08:00 - 17:00, fredag 0800-1600

Helena Garp Sjöberg Försäljningschef

Nu söker vi en driven B2B säljare för våra tjänster med placering i Stockholm. Eurocredit AB befinner sig i en expansiv fas och behöver därför stärka upp försäljningsorganisationen med en målinriktad person som tror på framtiden och möjligheterna som finns inom området

Lediga Jobb

LÄS MER

Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna på ett och samma ställe så du snabbt och enkelt får en överblick. Hittar du inte informationen du söker är du välkommen att kontakta oss.

Frågor & svar

LÄS MER

Har du fått ett brev från Eurocredit så är du välkommen att kontakta oss på något av följande alternativ. Ring, maila eller chatta med oss så garanterar vi snabb service

Fått brev av oss?

LÄS MER